SponsoringSchrijf je in!

Een vereniging sponsoren is leuk. Een vereniging sponsoren als Rugbyclub de ‘SCRUMBOKS’ is bijzonder. Als sponsor wordt u onderdeel van de club waar u kunt genieten van een prachtig spel. Een club waar een serieuze sport wordt beoefend waarin respect en teamverband een erg belangrijke rol speel. Een club met een levendige ziel waar wat gebeurd, leden betrokken zijn, leden waarde hechten aan de sponsors en nog echt met elkaar verenigd zijn.

Een club die uw bedrijf perfect kan vertegenwoordigen. Rugbyclub de Scrumboks heeft een belangrijke regionale functie. Haar verzorgingsgebied met een straal van 40 kilometer maakt dat zij een grote diversiteit aan leden, supporters en genieters aantrekt. Vanaf de rondweg in Tiel – De Rivierenlandlaan – heeft men perfect zicht op het wedstrijdveld en altijd gezellige clubhuis van de rugbyclub.

Daar door zijn er perfecte mogelijkheden met betrekking tot communicatie uitingen van sponsors. En die zijn van harte welkom!
Wij doen ons uiterste best om u als sponsor de hand te mogen schudden. Wij nodigen u graag uit in ons clubhuis om de mogelijkheden te bespreken onder het genot van een drankje.

  Onze sponsoren en vrienden